Blondie brownies zijn een heerlijke combinatie van een karamelachtige blondie en een chocolade brownie. Deze heerlijke zoete traktatie is een perfecte snack of dessert voor elke gelegenheid. Met deze recept kun je eenvoudig een heerlijke blondie brownie maken.
Ingrediënten:
– 225 gram boter
– 225 gram bruine suiker
– 2 eieren
– 1 theelepel vanille extract
– 225 gram bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 100 gram pure chocolade, gehakt
– 100 gram witte chocolade, gehakt
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
2. Smelt de boter in een kom en voeg de bruine suiker toe. Roer tot het een glad mengsel is.
3. Voeg de eieren en het vanille extract toe en roer tot het goed gemengd is.
4. Voeg de bloem, bakpoeder en zout toe en roer tot het een glad deeg is.
5. Voeg de gehakte chocolade toe en roer tot het goed gemengd is.
6. Vet een bakvorm in en giet het deeg erin.
7. Bak de blondie brownie in de oven gedurende 25-30 minuten.
8. Laat de blondie brownie afkoelen en snijd in stukken.
9. Serveer de blondie brownie met wat extra gehakte chocolade en geniet ervan!