Bloemkool oven kaas

Bloemkool oven kaas is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai klaar hebt. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo makkelijk en snel te bereiden is. De bloemkool wordt geroosterd in de oven met kaas en kruiden, waardoor het een heerlijke smaak krijgt. Hieronder volgt het recept voor bloemkool oven kaas.

Ingrediënten:

– 1 bloemkool

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– 1/2 kop geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en leg deze op een bakplaat.

3. Besprenkel de bloemkool met olijfolie en bestrooi met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

4. Rooster de bloemkool in de oven gedurende 20 minuten.

5. Bestrooi de bloemkool met geraspte kaas en zet de oven op grillstand.

6. Grill de bloemkool gedurende 5 minuten totdat de kaas gesmolten is.

7. Serveer de bloemkool oven kaas direct.

Bloemkool oven kaas

Geef een reactie

Schuiven naar boven