Blauwe kaas

Blauwe kaas is een smaakvolle en veelzijdige kaassoort die een heerlijke smaak en textuur aan elk gerecht kan toevoegen. Of je nu een salade, een pasta of een pizza maakt, blauwe kaas is een geweldige manier om je gerecht een extra smaakboost te geven. Hieronder volgt een recept voor een heerlijke blauwe kaasdip.

Ingrediënten:

– 200 gram blauwe kaas

– 2 eetlepels mayonaise

– 2 eetlepels crème fraîche

– 1 eetlepel mosterd

– 1 eetlepel worcestersaus

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verkruimel de blauwe kaas en doe deze in een kom.

2. Voeg de mayonaise, crème fraîche, mosterd, worcestersaus, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

3. Zet de kom in de koelkast en laat de dip minstens een uur marineren.

4. Serveer de dip met stokbrood, crackers of groenten.

Blauwe kaas

Geef een reactie

Schuiven naar boven