Bladerdeeg hapjes

Bladerdeeg hapjes zijn een heerlijke manier om een feestelijke maaltijd te beginnen. Ze zijn makkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei verschillende ingrediënten. In dit recept geven we je een paar ideeën voor heerlijke bladerdeeg hapjes die je gemakkelijk thuis kunt maken.

Ingrediënten:

– 1 pakje bladerdeeg
– 1 ei, geklutst
– 1/2 kopje geraspte kaas
– 1/2 kopje gesneden ham
– 1/2 kopje gesneden ui
– 1/2 kopje gesneden paprika
– 1/2 kopje gesneden champignons
– 1/4 kopje olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestoven werkblad.

3. Snijd het bladerdeeg in vierkanten van ongeveer 10 cm.

4. Leg de vierkanten op een met bakpapier beklede bakplaat.

5. Meng de kaas, ham, ui, paprika, champignons, olijfolie, zout en peper in een kom.

6. Verdeel het mengsel over de vierkanten.

7. Bestrijk de randen van de vierkanten met het geklutste ei.

8. Bak de bladerdeeg hapjes in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

9. Laat de bladerdeeg hapjes afkoelen en serveer ze warm.

Bladerdeeg hapjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven