Biscuittaart

Biscuittaart is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekkere combinatie van biscuit, botercrème en vers fruit. Deze taart is een geweldige toevoeging aan elke verjaardag, feest of andere speciale gelegenheid. Met dit recept kun je een heerlijke biscuittaart maken die iedereen zal smullen.

Ingrediënten:

– 1 pakje biscuitmix

– 2 eieren

– 1/2 kopje boter, gesmolten

– 1/2 kopje melk

– 1/2 kopje suiker

– 1 theelepel vanille-extract

– 2 kopjes slagroom

– 1/2 kopje poedersuiker

– 1/2 kopje vers fruit naar keuze (aardbeien, frambozen, bramen, etc.)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Meng de biscuitmix, eieren, boter, melk, suiker en vanille-extract in een kom.

3. Vet een springvorm in met boter en giet het biscuitmengsel erin.

4. Bak de biscuit in de oven gedurende 25-30 minuten. Laat afkoelen.

5. Klop de slagroom met de poedersuiker tot het stijf is.

6. Verdeel de slagroom over de biscuit en verdeel het vers fruit erover.

7. Laat de taart minstens 2 uur in de koelkast staan voordat je hem serveert.

Eet smakelijk!

Biscuittaart

Geef een reactie

Schuiven naar boven