Biscuitdeeg

Biscuitdeeg is een veelzijdig deeg dat gebruikt kan worden voor heerlijke desserts, zoals taarten, koekjes en gebak. Het is een eenvoudig deeg om te maken en het is ook nog eens erg smakelijk. In dit recept leer je hoe je biscuitdeeg kunt maken.

Ingrediënten:

– 250 gram bloem

– 125 gram boter
– 2 eetlepels suiker
– 2 eieren
– 2 theelepels bakpoeder
– 2 eetlepels melk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Doe de bloem, suiker en bakpoeder in een kom en meng het goed.

3. Voeg de boter toe en kneed het deeg met je handen totdat het een glad deeg wordt.

4. Voeg de eieren en melk toe en kneed het deeg nogmaals.

5. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad.

6. Snij het deeg in de gewenste vormen.

7. Leg de vormen op een met bakpapier beklede bakplaat.

8. Bak de biscuitdeeg in de oven gedurende 15-20 minuten.

9. Laat de biscuitdeeg afkoelen en geniet ervan!

Biscuitdeeg

Geef een reactie

Schuiven naar boven