Bietenwrap vegetarisch

Deze vegetarische bietenwrap is een heerlijke, gezonde maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt. De zoete smaak van de bieten combineert perfect met de frisse smaak van de kruiden en de romige kaas. Het is een geweldige manier om je dagelijkse portie groenten binnen te krijgen.

Ingrediënten:

– 2 grote bieten, geschild en in dunne plakjes gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel komijn

– 1 theelepel koriander

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 2 eetlepels fijngehakte peterselie

– 2 eetlepels fijngehakte koriander

– 2 eetlepels fijngehakte basilicum

– 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas

– 4 wraps

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de plakjes biet op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

3. Bestrooi met komijn, koriander, paprikapoeder, zout en peper.

4. Rooster de bieten in de oven gedurende 15-20 minuten, of tot ze gaar zijn.

5. Meng de peterselie, koriander, basilicum en Parmezaanse kaas in een kom.

6. Verdeel de bieten over de wraps en bestrooi met het kruidenmengsel.

7. Rol de wraps op en serveer.

Bietenwrap vegetarisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven