Bierbeslag

Bierbeslag is een heerlijke manier om een gerecht te bereiden. Het is eenvoudig te maken en heeft een heerlijke smaak. Met dit recept kun je een heerlijk bierbeslag maken dat je kunt gebruiken voor allerlei gerechten. Je hebt alleen wat bier, bloem, eieren, boter en wat kruiden nodig. Met deze ingrediënten kun je een heerlijk bierbeslag maken dat je kunt gebruiken voor allerlei gerechten.

Ingrediënten:

– 1 blikje bier (330 ml)
– 250 gram bloem
– 2 eieren
– 50 gram boter
– 1 theelepel kruiden naar keuze (bijvoorbeeld tijm, oregano, paprikapoeder, etc.)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Doe de bloem in een kom en voeg de kruiden toe.

3. Smelt de boter in een pannetje en voeg deze toe aan de bloem.

4. Voeg de eieren toe en meng alles goed door elkaar.

5. Voeg het bier toe en meng alles goed door elkaar.

6. Vet een ovenschaal in en giet het beslag in de ovenschaal.

7. Bak het bierbeslag in de oven gedurende 25-30 minuten.

8. Haal het bierbeslag uit de oven en laat het afkoelen.

9. Serveer het bierbeslag met je favoriete gerecht.

Eet smakelijk!

Bierbeslag

Geef een reactie

Schuiven naar boven