Biefstuk bali

Biefstuk Bali is een heerlijke, exotische maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een combinatie van Indonesische kruiden, zoals gember, knoflook, kurkuma, koriander en laos, die samen een heerlijke smaak creëren. De biefstuk wordt geserveerd met een saus van kokosmelk, tomatenpuree, sambal en ketjap. Dit recept is een geweldige manier om je smaakpapillen te verrassen met een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 500 gram biefstuk
– 2 eetlepels olie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel gemberpoeder
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel korianderpoeder
– 1 theelepel laos
– 1 eetlepel tomatenpuree
– 1 eetlepel sambal
– 2 eetlepels ketjap
– 1 kopje kokosmelk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg de gemberpoeder, kurkuma, korianderpoeder en laos toe en bak nog 1 minuut.

4. Voeg de biefstuk toe en bak deze aan beide kanten goudbruin.

5. Voeg de tomatenpuree, sambal en ketjap toe en roer goed door.

6. Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

7. Serveer de biefstuk Bali met rijst of aardappelpuree.

Biefstuk bali

Geef een reactie

Schuiven naar boven