Beste chocoladetaart

De beste chocoladetaart is een heerlijke traktatie die iedereen zal smullen. Deze taart is gemaakt met de beste ingrediënten, waaronder pure chocolade, boter, suiker en eieren. Het resultaat is een heerlijke, zachte taart met een intense chocoladesmaak. Hieronder volgt het recept voor de beste chocoladetaart.

Ingrediënten:

– 200 gram pure chocolade
– 200 gram boter
– 200 gram suiker
– 4 eieren
– 2 eetlepels bloem
– 1 theelepel bakpoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Smelt de chocolade en boter samen in een pannetje op laag vuur.

3. Klop de suiker en eieren in een kom tot een luchtig mengsel.

4. Voeg de gesmolten chocolade en boter toe aan het eimengsel en mix goed.

5. Voeg de bloem en bakpoeder toe en mix tot een glad beslag.

6. Vet een springvorm in en giet het beslag erin.

7. Bak de taart in de oven gedurende 25-30 minuten.

8. Laat de taart afkoelen en bestrijk de bovenkant met poedersuiker.

9. Serveer de taart met slagroom of ijs.

Geniet van de beste chocoladetaart!

Beste chocoladetaart

Geef een reactie

Schuiven naar boven