Bellenblaas

Bellenblaas is een leuk en eenvoudig dessert dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een heerlijke combinatie van knapperige koekjes, zoete chocolade en romige slagroom. Met dit recept kun je in een mum van tijd een heerlijke bellenblaas maken.

Ingrediënten:

– 8 koekjes
– 200 gram pure chocolade
– 200 ml slagroom
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel vanille-extract

Bereidingswijze:

1. Smelt de chocolade au bain-marie.

2. Klop de slagroom met de suiker en het vanille-extract tot het stijf is.

3. Leg de koekjes op een bord en giet de gesmolten chocolade erover.

4. Laat de chocolade hard worden.

5. Schep de slagroom op de koekjes en verdeel deze gelijkmatig.

6. Bestrooi de bellenblaas met wat extra chocolade.

7. Laat de bellenblaas afkoelen en serveer.

Eet smakelijk!

Bellenblaas

Geef een reactie

Schuiven naar boven