Bavette

Bavette is een heerlijke Franse steak die perfect is voor een speciale gelegenheid. Het is een stuk vlees dat veel smaak heeft en dat heerlijk is als het op de juiste manier wordt bereid. In dit recept leer je hoe je bavette kunt bereiden met een paar eenvoudige ingrediënten. Je zult versteld staan van de smaak die je krijgt!

Ingrediënten:

– 1 bavette steak
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel boter
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de bavette steak op een bakplaat en bestrijk het vlees met de olijfolie.

3. Bestrooi het vlees met knoflookpoeder, zout en peper.

4. Bak de steak in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat het vlees gaar is.

5. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de steak nog een paar minuten aan beide kanten.

6. Serveer de bavette steak met je favoriete bijgerechten. Geniet ervan!

Bavette

Geef een reactie

Schuiven naar boven