Bastogne toetje

Bastogne toetje is een heerlijk, luchtig en romig dessert dat perfect is voor elke gelegenheid. Het is gemaakt met een basis van Bastogne koekjes, roomkaas, slagroom en suiker. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd kunt maken. Hieronder volgt het recept voor Bastogne toetje.

Ingrediënten:

– 250 gram Bastogne koekjes
– 250 gram roomkaas
– 250 ml slagroom
– 2 eetlepels suiker

Bereidingswijze:

1. Verkruimel de Bastogne koekjes en verdeel de kruimels over de bodem van een ovenschaal.

2. Klop de roomkaas met de suiker tot een glad mengsel.

3. Klop de slagroom stijf en voeg deze toe aan het roomkaasmengsel.

4. Verdeel het mengsel over de koekjes en zet de ovenschaal in de koelkast.

5. Laat het toetje minstens 2 uur opstijven in de koelkast.

6. Serveer het Bastogne toetje met wat extra Bastogne koekjes.

Eet smakelijk!

Bastogne toetje

Geef een reactie

Schuiven naar boven