Bananenpannenkoeken zijn een heerlijk ontbijt of snack. Ze zijn gemakkelijk te maken en zijn een lekkere manier om bananen te gebruiken. Deze bananenpannenkoeken zijn luchtig, smaakvol en heerlijk met een klodder honing of ahornsiroop. Hier is hoe je bananenpannenkoeken maakt.
Ingrediënten:
– 1 kopje bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1 ei
– 1/2 kopje melk
– 2 eetlepels boter, gesmolten
– 1 grote banaan, gepureerd
Instructies:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Meng de bloem, bakpoeder en zout in een kom.
3. Voeg het ei, melk en gesmolten boter toe en meng tot een glad beslag.
4. Voeg de gepureerde banaan toe en meng goed.
5. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg wat boter toe.
6. Giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.
7. Serveer de bananenpannenkoeken met honing of ahornsiroop.