Bakken

Bakken is een leuke manier om lekkere gerechten te maken. Of je nu een beginner bent of een ervaren bakker, er zijn veel verschillende recepten die je kunt proberen. In dit recept zullen we een heerlijke cake maken met een chocolade-glazuur. We zullen beginnen met het maken van de cake, waarna we het glazuur zullen maken en de cake ermee versieren. Laten we beginnen!

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1 kopje suiker
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 2 eieren
– 1 theelepel vanille-extract
– 1/2 kopje melk

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng de bloem, bakpoeder en zout in een kom.

3. In een andere kom, klop de suiker en boter samen tot het een luchtig mengsel is.

4. Voeg de eieren, vanille-extract en melk toe aan het suiker-boter mengsel en klop tot het goed gemengd is.

5. Voeg het bloemmengsel toe aan het suiker-boter-eierenmengsel en mix tot het een glad beslag is.

6. Vet een cakevorm in en giet het beslag erin.

7. Bak de cake gedurende 30-35 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

8. Laat de cake afkoelen voordat je het glazuur maakt.

Voor het glazuur:

– 1 kopje poedersuiker
– 2 eetlepels cacaopoeder
– 2 eetlepels boter, gesmolten
– 2 eetlepels melk

Instructies:

1. Meng de poedersuiker, cacaopoeder, boter en melk in een kom tot een glad mengsel.

2. Giet het glazuur over de afgekoelde cake en versier met vers fruit of chocolade.

3. Laat het glazuur hard worden voordat je de cake serveert.

Geniet van je heerlijke cake met chocolade-glazuur!

Bakken

Geef een reactie

Schuiven naar boven