Babi ketjap speklappen

Babi ketjap speklappen is een heerlijk Aziatisch gerecht dat gemakkelijk te maken is. Het is een combinatie van zoete ketjap, knapperige spek en knapperige lappen varkensvlees. Het is een geweldige manier om een smaakvolle maaltijd te maken die iedereen zal genieten. Hier is hoe je het maakt.

Ingrediënten:

– 500 gram varkenslappen
– 2 eetlepels ketjap
– 2 eetlepels bruine suiker
– 2 eetlepels sojasaus
– 2 eetlepels sesamolie
– 2 eetlepels gemberpoeder
– 2 eetlepels knoflookpoeder
– 200 gram spek, in blokjes gesneden

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de varkenslappen in een ovenschaal en bestrijk ze met de ketjap, bruine suiker, sojasaus, sesamolie, gemberpoeder en knoflookpoeder.

3. Voeg de spekblokjes toe en meng alles goed.

4. Bak de speklappen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat het vlees gaar is.

5. Serveer de babi ketjap speklappen met rijst of noodles. Geniet ervan!

Babi ketjap speklappen

Geef een reactie

Schuiven naar boven