Aubergines

Aubergines zijn een veelzijdige groente die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept worden de aubergines gebakken in olijfolie en gekruid met knoflook, oregano en citroensap. Het resultaat is een heerlijke, smaakvolle bijgerecht dat je bij veel verschillende gerechten kunt serveren. Dit recept is eenvoudig te maken en het resultaat is een heerlijke, smaakvolle maaltijd.

Ingrediënten:

– 2 aubergines, in plakjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel oregano
– 1 eetlepel citroensap
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de plakjes aubergine op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

3. Bestrooi met knoflook, oregano, zout en peper.

4. Bak de aubergines in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Haal de aubergines uit de oven en besprenkel met citroensap.

6. Serveer de gebakken aubergines als bijgerecht bij je favoriete maaltijd.

Aubergines

Geef een reactie

Schuiven naar boven