Aubergine mozzarella

Aubergine mozzarella is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis, of als je gasten hebt. Het is een combinatie van smaken die je zeker zal waarderen. Hieronder volgt het recept voor aubergine mozzarella.

Ingrediënten:

– 2 aubergines
– 2 teentjes knoflook
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde basilicum
– 1 theelepel gedroogde peterselie
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 200 gram mozzarella

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de aubergines in plakjes van ongeveer 1 cm dik.

3. Meng de knoflook, olijfolie, oregano, basilicum, peterselie, zout en peper in een kom.

4. Leg de aubergineplakjes in een ovenschaal en giet het knoflookmengsel erover. Roer alles goed door elkaar.

5. Bak de aubergines in de oven gedurende 20 minuten.

6. Verdeel de mozzarella over de aubergines en bak nogmaals 10 minuten in de oven.

7. Serveer de aubergine mozzarella met wat vers stokbrood.

Eet smakelijk!

Aubergine mozzarella

Geef een reactie

Schuiven naar boven