Appeltaart paul de leeuw

Appeltaart Paul de Leeuw is een heerlijke, traditionele Nederlandse taart. Het is een luchtige, knapperige taart met een zoete, karamelachtige smaak. De taart is gemaakt met appels, suiker, bloem, boter, eieren, kaneel en citroensap. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Hieronder volgt het recept voor Appeltaart Paul de Leeuw.

Ingrediënten:

– 4 appels
– 200 gram suiker
– 250 gram bloem
– 200 gram boter
– 2 eieren
– 1 theelepel kaneel
– 2 eetlepels citroensap

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes.

3. Meng de suiker, bloem, boter, eieren, kaneel en citroensap in een kom.

4. Voeg de appelstukjes toe en meng alles goed.

5. Vet een taartvorm in en giet het appelmengsel erin.

6. Bak de taart in de oven gedurende 40 minuten.

7. Laat de taart afkoelen en serveer.

Eet smakelijk!

Appeltaart paul de leeuw

Geef een reactie

Schuiven naar boven