Antilliaanse johnny cake

Antilliaanse Johnny Cake is een heerlijk, luchtig brood dat wordt gebakken met tarwebloem, suiker, melk, boter en eieren. Het is een populaire snack in de Caribische eilanden, waar het vaak wordt geserveerd met koffie of thee. In dit recept leer je hoe je een heerlijke Antilliaanse Johnny Cake kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes tarwebloem

– 1 kopje suiker

– 2 eetlepels bakpoeder

– 1 theelepel zout

– 1 kopje melk

– 1/2 kopje boter, gesmolten

– 2 eieren

– 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng in een grote kom de tarwebloem, suiker, bakpoeder en zout.

3. Voeg de melk, gesmolten boter, eieren en vanille extract toe en meng tot een glad beslag.

4. Vet een cakevorm in met boter en giet het beslag erin.

5. Bak de cake in de oven gedurende 30-35 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

6. Laat de cake afkoelen en serveer met koffie of thee.

Antilliaanse johnny cake

Geef een reactie

Schuiven naar boven