Andijvie vegetarisch

Andijvie is een veelzijdige groente die een heerlijke smaak heeft en een goede bron van voedingsstoffen is. Het is een geweldige manier om een vegetarische maaltijd te maken die vol van smaak is. Dit recept voor andijvie vegetarisch is een eenvoudige maar smakelijke manier om deze groente te bereiden. Het is een heerlijke maaltijd die iedereen zal genieten.

Ingrediënten:

– 500 gram andijvie
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/2 theelepel kurkuma
– 1/4 theelepel komijn

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de andijvie en snijd deze in kleine stukjes.

3. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak deze ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur.

4. Voeg de andijvie toe en bak deze nog 5 minuten.

5. Voeg de paprikapoeder, zout, peper, kurkuma en komijn toe en roer goed door.

6. Verdeel de andijvie over een ovenschaal en zet deze in de oven. Bak de andijvie ongeveer 20 minuten.

7. Serveer de andijvie warm met een salade of andere groenten.

Andijvie vegetarisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven