Andalouse saus

Andalouse saus is een heerlijke, pittige saus die vaak wordt gebruikt als dip voor friet, snacks en andere gerechten. Het is een combinatie van mayonaise, ketchup, paprika, ui en knoflook. Deze saus is eenvoudig te maken en heeft een heerlijke smaak. Hieronder volgt het recept voor andalouse saus.

Ingrediënten:

– 1 kop mayonaise
– 1/2 kop ketchup
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1/2 ui, fijngehakt
– 1 teentje knoflook, fijngehakt
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Meng de mayonaise, ketchup, paprikapoeder, ui, knoflook, zout en peper in een kom.

2. Roer alles goed door elkaar totdat het een homogene saus is.

3. Breng de saus op smaak met meer zout en peper naar smaak.

4. Serveer de saus bij je favoriete gerechten.

Eet smakelijk!

Andalouse saus

Geef een reactie

Schuiven naar boven