Ananastaart

Ananastaart is een heerlijke, zoete traktatie die perfect is voor elke gelegenheid. Deze taart is gemaakt met vers geperst ananas sap, vers geperst citroensap, roomkaas, suiker en een krokant koekje bodem. Deze taart is een geweldige manier om de smaak van ananas te combineren met de romige textuur van roomkaas. Hieronder staat een recept voor ananastaart dat iedereen kan maken.

Ingrediënten:

– 1 kop vers geperst ananas sap
– 1/2 kop vers geperst citroensap
– 2 kopjes roomkaas
– 1/2 kop suiker
– 1 pakje krokante koekjes

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Verkruimel de koekjes in een kom en voeg de suiker toe. Meng de ingrediënten goed.

3. Voeg de roomkaas toe aan de kom en meng goed.

4. Voeg het ananas sap en citroensap toe aan de kom en meng goed.

5. Giet het mengsel in een ingevette taartvorm en bak gedurende 25-30 minuten.

6. Laat de taart afkoelen en serveer. Geniet ervan!

Ananastaart

Geef een reactie

Schuiven naar boven