Amuse

Amuse is een kleine hapjes die vaak worden geserveerd als voorgerecht. Het is een leuke manier om je gasten te verwelkomen en te verrassen met een smakelijke snack. In dit recept maken we een lekkere amuse met gerookte zalm, komkommer en een frisse dille-yoghurtdressing. Het is een eenvoudig recept dat je in een paar minuten klaar hebt. Je gasten zullen het zeker waarderen!

Ingrediënten:

– 4 plakjes gerookte zalm
– 1 komkommer
– 2 eetlepels yoghurt
– 1 theelepel dille
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Snijd de komkommer in dunne plakjes.

2. Meng de yoghurt met de dille, zout en peper.

3. Leg een plakje gerookte zalm op een bord.

4. Leg de plakjes komkommer erbovenop.

5. Garneer met de dille-yoghurtdressing.

6. Serveer direct.

Eet smakelijk!

Amuse

Geef een reactie

Schuiven naar boven