Amuse in glaasje

Amuse in glaasje is een leuke manier om een kleine hapje te serveren. Het is een kleine portie, maar het is een leuke manier om je gasten te verrassen. In dit recept maken we een amuse in glaasje met gerookte zalm, avocado, komkommer en een dressing van yoghurt en dille. Het is een lekker en gezond hapje dat je gemakkelijk kunt maken.

Ingredi├źnten:

– 2 plakjes gerookte zalm
– 1/2 avocado, in blokjes gesneden
– 1/2 komkommer, in blokjes gesneden
– 2 eetlepels Griekse yoghurt
– 1 theelepel dille, fijngehakt

Bereidingswijze:

1. Verdeel de gerookte zalm, avocado en komkommer over 4 glazen.

2. Meng de yoghurt met de dille en verdeel de dressing over de glazen.

3. Serveer de amuse in glaasje direct.

Amuse in glaasje

Geef een reactie

Schuiven naar boven