Ambachtelijke pannenkoeken

Ambachtelijke pannenkoeken zijn een heerlijk en eenvoudig te bereiden gerecht. Ze zijn een geweldige manier om een snelle maaltijd te maken of om een speciale gelegenheid te vieren. Met deze recept kunt u ambachtelijke pannenkoeken maken die luchtig, licht en smaakvol zijn.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 eieren
– 1 1/2 kopjes melk
– 2 eetlepels boter, gesmolten

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng in een grote kom de bloem, suiker, bakpoeder en zout.

3. Voeg de eieren, melk en gesmolten boter toe en meng tot een glad beslag.

4. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.

5. Voeg een kleine hoeveelheid boter toe aan de pan en giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan.

6. Bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

7. Serveer de pannenkoeken warm met stroop, poedersuiker of andere toppings naar keuze.

Ambachtelijke pannenkoeken

Geef een reactie

Schuiven naar boven