Aardbeien vulling taart

Aardbeien vulling taart is een heerlijke, zoete traktatie die perfect is voor elke gelegenheid. Deze taart is gemaakt met een luchtige, zachte bodem en een romige aardbeienvulling. Deze taart is eenvoudig te maken en zal zeker een hit zijn bij je gasten. Hieronder volgt het recept voor aardbeien vulling taart.

Ingrediënten:

– 200 gram boter

– 200 gram suiker

– 4 eieren

– 400 gram bloem

– 2 theelepels bakpoeder

– 2 theelepels vanille extract

– 500 gram aardbeien

– 2 eetlepels maïzena

– 2 eetlepels citroensap

– 2 eetlepels poedersuiker

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Klop de boter en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

3. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel.

4. Voeg de bloem, bakpoeder en vanille extract toe en meng tot een glad deeg.

5. Vet een taartvorm in en verdeel het deeg over de bodem.

6. Bak de taartbodem in de oven gedurende 20 minuten.

7. Was de aardbeien en snijd ze in kleine stukjes.

8. Voeg de aardbeien, maïzena, citroensap en poedersuiker toe aan een kom en meng tot een glad mengsel.

9. Verdeel het aardbeienmengsel over de taartbodem en bak de taart nog eens 20 minuten in de oven.

10. Laat de taart afkoelen en serveer.

Aardbeien vulling taart

Geef een reactie

Schuiven naar boven