Aardappelsalade

Aardappelsalade is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte aanvulling op een barbecue of een picknick. Deze aardappelsalade is gemaakt met aardappelen, mayonaise, uien, augurken en kruiden. Het is een heerlijke combinatie van smaken die ervoor zorgen dat je salade een lekkere bite heeft. Hieronder volgt het recept voor aardappelsalade.

Ingrediënten:

– 2 kilo aardappelen
– 2 uien, fijngehakt
– 2 augurken, fijngehakt
– 2 eetlepels mayonaise
– 1 eetlepel mosterd
– 1 eetlepel dille, fijngehakt
– 1 eetlepel peterselie, fijngehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de aardappelen in een grote pan met water en zout tot ze gaar zijn.

2. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.

3. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.

4. Voeg de uien, augurken, mayonaise, mosterd, dille en peterselie toe aan de aardappelen.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Roer alles goed door elkaar en laat de salade minstens een uur in de koelkast staan.

7. Serveer de aardappelsalade koud.

Aardappelsalade

Geef een reactie

Schuiven naar boven