Aardappel oven

Aardappel oven is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo makkelijk te bereiden is. Je hebt alleen wat aardappelen, wat kruiden en wat olie nodig. De aardappelen worden in de oven gebakken tot ze knapperig en goudbruin zijn. Het resultaat is een heerlijke, knapperige aardappel die je kunt serveren met een salade of als bijgerecht bij een maaltijd. Hier volgt het recept voor aardappel oven.

Ingrediënten:

– 4 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de aardappelblokjes in een ovenschaal.

3. Voeg de olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed.

4. Bak de aardappelen in de oven gedurende 25-30 minuten, of tot ze knapperig en goudbruin zijn.

5. Serveer de aardappel oven met een salade of als bijgerecht bij een maaltijd.

Aardappel oven

Geef een reactie

Schuiven naar boven