Aardappel anders

Aardappelen zijn een veelzijdig ingrediënt dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept maken we gebruik van aardappelen om een heerlijke, smaakvolle maaltijd te maken. We gebruiken aardappelen, uien, knoflook, paprika, tomaten, olijfolie en kruiden om een smakelijke, gezonde maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 4 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
– 1 ui, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 rode paprika, in blokjes gesneden
– 2 tomaten, in blokjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de aardappelblokjes op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de aardappelblokjes met de paprikapoeder, oregano, zout en peper.

4. Rooster de aardappelblokjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Verwarm intussen een koekenpan op middelhoog vuur en voeg de ui, knoflook, paprika en tomaten toe.

6. Bak de groenten gedurende 5-7 minuten, of totdat ze zacht zijn.

7. Voeg de geroosterde aardappelblokjes toe aan de pan en bak nog een paar minuten.

8. Serveer de aardappelen met de groenten en geniet van je maaltijd!

Aardappel anders

Geef een reactie

Schuiven naar boven