Aardappel anders ham kaas

Aardappel, ham en kaas is een heerlijke combinatie die je in veel verschillende gerechten kunt gebruiken. In dit recept maken we er een heerlijke ovenschotel van. De aardappelen worden gekookt en vervolgens gesneden en gemengd met ham en kaas. De ovenschotel wordt afgemaakt met een knapperige korst van kaas en broodkruim. Dit is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk kunt maken en dat iedereen zal smaken.

Ingrediënten:

– 4 grote aardappelen

– 200 gram ham

– 200 gram geraspte kaas

– 2 eetlepels boter

– 2 eetlepels paneermeel

– 2 eetlepels geraspte kaas

– 2 eetlepels broodkruim

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Kook de aardappelen in een pan met kokend water gedurende 15-20 minuten.

3. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.

4. Snijd de aardappelen in plakjes.

5. Meng de aardappelen met de ham en de geraspte kaas.

6. Voeg de boter, paneermeel, geraspte kaas en broodkruim toe en meng alles goed.

7. Breng op smaak met zout en peper.

8. Verdeel het mengsel over een ovenschaal.

9. Bestrooi met de rest van de geraspte kaas en het broodkruim.

10. Bak de ovenschotel gedurende 20-25 minuten in de oven totdat de kaas goudbruin is.

11. Serveer de ovenschotel warm.

Aardappel anders ham kaas

Geef een reactie

Schuiven naar boven