Aardappel anders bacon ui

Deze aardappel-bacon-ui schotel is een heerlijke, comfortabele maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een perfecte combinatie van smaken en het is een geweldige manier om je aardappelen op te maken. Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken.

Ingrediënten:

– 4 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden

– 4 eetlepels olijfolie

– 2 uien, gesnipperd

– 200 gram bacon, in blokjes gesneden

– 2 teentjes knoflook, gehakt

– 2 eetlepels verse peterselie, gehakt

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de aardappelblokjes op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie. Bestrooi met zout en peper. Rooster de aardappelen in de oven gedurende 25 minuten.

3. Verwarm intussen een koekenpan en voeg de bacon toe. Bak de bacon totdat het knapperig is. Voeg de ui toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de knoflook toe en bak nog een paar minuten.

5. Voeg de geroosterde aardappelen toe en bak nog een paar minuten.

6. Bestrooi met de peterselie en serveer.

Aardappel anders bacon ui

Geef een reactie

Schuiven naar boven