Beste cheesecake

De beste cheesecake is een heerlijke, romige traktatie die iedereen zal smullen. Deze cheesecake is gemaakt met een krokante bodem, een romige vulling en een topping van vers fruit. Het is een perfecte combinatie van zoet en zuur. Hieronder volgt het recept voor de beste cheesecake.

Ingrediënten:

– 200 gram koekjes (bijvoorbeeld Digestive of Oreo)

– 100 gram boter

– 500 gram roomkaas

– 200 gram suiker

– 2 eieren

– 2 eetlepels citroensap

– 1 theelepel vanille extract

– Vers fruit naar keuze (bijvoorbeeld aardbeien, frambozen, bramen, etc.)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Verkruimel de koekjes en meng deze met de gesmolten boter.

3. Verdeel het koekjesmengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan.

4. Bak de bodem in de oven voor 10 minuten.

5. Klop de roomkaas, suiker, eieren, citroensap en vanille extract in een kom tot een glad mengsel.

6. Giet het mengsel over de koekjesbodem en bak de cheesecake in de oven voor 30 minuten.

7. Laat de cheesecake afkoelen en verdeel het vers fruit over de bovenkant.

8. Laat de cheesecake minstens 4 uur in de koelkast staan voordat je deze serveert.

Eet smakelijk!

Beste cheesecake

Geef een reactie

Schuiven naar boven