Soft tacos

Soft tacos zijn een heerlijke manier om een Mexicaans gerecht te maken. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei verschillende ingrediënten. In dit recept maken we soft tacos met kip, maïs, ui, paprika en kaas. Deze tacos zijn een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond.

Ingrediënten:

– 500 gram kipfilet

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ui, gesnipperd

– 1 rode paprika, in blokjes

– 1 blik maïs

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel cayennepeper

– 8 soft taco’s

– 200 gram geraspte kaas

– 1 kom guacamole

– 1 kom salsa

– 1 kom crème fraîche

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de kipfilet in kleine blokjes en leg ze op een bakplaat. Bestrooi met olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder en cayennepeper. Rooster de kip in de oven gedurende 20 minuten.

3. Verwarm intussen een koekenpan en fruit de ui en paprika aan. Voeg de maïs toe en bak nog een paar minuten.

4. Verwarm de soft taco’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5. Verdeel de kip, ui, paprika en maïs over de taco’s. Bestrooi met geraspte kaas.

6. Serveer de tacos met guacamole, salsa en crème fraîche.

Soft tacos

Geef een reactie

Schuiven naar boven