Rosbief oven

Rosbief oven is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een feestelijke gelegenheid of gewoon voor een gezellige avond met familie en vrienden. Het is een eenvoudig gerecht dat je met een paar ingrediënten kunt maken. In dit recept gebruiken we rosbief, aardappelen, uien, knoflook, wortelen, tomatenpuree, kruiden en wat olijfolie.

Ingrediënten:

– 1 kg rosbief
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 wortelen, in plakjes
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel kruiden naar keuze (bijvoorbeeld tijm, rozemarijn, oregano)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de rosbief in een ovenschaal en bestrijk deze met de olijfolie.

3. Voeg de uien, knoflook, wortelen, tomatenpuree en kruiden toe en meng alles goed door elkaar.

4. Zet de ovenschaal in de oven en bak de rosbief gedurende 45 minuten.

5. Haal de ovenschaal uit de oven en laat de rosbief 5 minuten rusten.

6. Serveer de rosbief met aardappelen en groenten naar keuze.

Rosbief oven

Geef een reactie

Schuiven naar boven