Met kibbeling

Kibbeling is een heerlijk gerecht dat veel Nederlanders kennen. Het is een lekker en makkelijk te bereiden gerecht dat je met een paar ingrediënten kunt maken. In dit recept leer je hoe je kibbeling kunt maken met een heerlijke knapperige korst.

Ingrediënten:

– 500 gram kibbeling
– 2 eieren
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels paneermeel
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– Olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Klop de eieren in een kom en voeg de bloem, paneermeel, paprikapoeder, knoflookpoeder en zout toe. Roer alles goed door elkaar.

3. Leg de kibbeling in de kom en meng het goed met de eimengeling.

4. Verwarm een koekenpan met wat olijfolie en bak de kibbeling aan beide kanten goudbruin.

5. Leg de kibbeling op een bakplaat en zet deze in de oven. Bak de kibbeling in ongeveer 10 minuten gaar.

6. Serveer de kibbeling met een lekkere salade of een saus naar keuze.

Eet smakelijk!

Met kibbeling

Geef een reactie

Schuiven naar boven