Glutenvrije cake

Glutenvrije cake is een heerlijke traktatie die iedereen kan genieten. Het is een lekkere, luchtige cake die je gemakkelijk thuis kunt maken. Met deze recept kun je een heerlijke glutenvrije cake maken die je helemaal zelf kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes glutenvrije bloem

– 1 kopje suiker

– 1 theelepel bakpoeder

– 1/2 theelepel zout

– 1/2 kopje plantaardige olie

– 1 kopje melk

– 2 eieren

– 1 theelepel vanille extract

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng de glutenvrije bloem, suiker, bakpoeder en zout in een grote kom.

3. Voeg de plantaardige olie, melk, eieren en vanille extract toe en meng tot een glad beslag.

4. Vet een cakevorm in met boter en giet het beslag erin.

5. Bak de cake gedurende 30-35 minuten of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

6. Laat de cake afkoelen voordat je hem aansnijdt.

7. Geniet van je heerlijke glutenvrije cake!

Glutenvrije cake

Geef een reactie

Schuiven naar boven