Koolhydraatarm vegetarisch

Vegetarisch koolhydraatarm eten is een gezonde en lekkere manier om je lichaam te voeden. Het is een goede manier om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en je energieniveau te verhogen. In dit recept maken we een heerlijke koolhydraatarme vegetarische maaltijd met een mix van groenten, noten en zaden. We gebruiken ook een paar kruiden om de smaak te verbeteren. Dit recept is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ui, fijngesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngesneden

– 1 rode paprika, in blokjes

– 1 courgette, in blokjes

– 1 kopje champignons, in plakjes

– 1 kopje spinazie

– 1 eetlepel gedroogde oregano

– 1 eetlepel gedroogde basilicum

– 1 eetlepel gedroogde peterselie

– 1/4 kopje walnoten, gehakt

– 1/4 kopje zonnebloempitten

– 1/4 kopje pompoenpitten

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de paprika, courgette en champignons toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de spinazie toe en bak tot de spinazie geslonken is.

5. Voeg de oregano, basilicum en peterselie toe en roer goed door.

6. Voeg de walnoten, zonnebloempitten en pompoenpitten toe en roer goed door.

7. Breng op smaak met zout en peper.

8. Serveer warm.

Koolhydraatarm vegetarisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven