Varkenswang

Varkenswang is een heerlijk stuk vlees dat vaak wordt gebruikt in verschillende gerechten. Het is een veelzijdig stuk vlees dat gemakkelijk te bereiden is en een heerlijke smaak heeft. In dit recept zal ik je laten zien hoe je een heerlijke varkenswang kunt maken met een knapperige korst en een sappige binnenkant.

Ingrediënten:

– 1 varkenswang
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de varkenswang op een bakplaat en bestrijk het vlees met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, oregano, tijm, paprikapoeder, zout en peper in een kom en bestrijk het vlees met de kruidenmengsel.

4. Bak de varkenswang in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat het vlees gaar is.

5. Haal de varkenswang uit de oven en laat het vlees 5 minuten rusten voordat je het serveert.

Eet smakelijk!

Varkenswang

Geef een reactie

Schuiven naar boven