Zalmforel

Zalmforel is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een gezonde en smakelijke vis die je kunt koken met een verscheidenheid aan ingrediënten. In dit recept gebruiken we een combinatie van knoflook, citroen, olijfolie en kruiden om de zalmforel een heerlijke smaak te geven. Dit gerecht is eenvoudig te maken en het is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis.

Ingrediënten:

– 4 zalmforellenfilets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 citroen, in partjes
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zalmforellenfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de filets met de knoflook, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper.

4. Leg de citroenpartjes op de filets.

5. Bak de zalmforellen in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de zalmforel met een salade of groenten naar keuze.

Zalmforel

Geef een reactie

Schuiven naar boven