Scholfilet

Scholfilet is een heerlijk stukje vis dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de scholfilet gebakken in een heerlijke combinatie van knoflook, citroen en kruiden. Het resultaat is een smaakvolle, sappige vis die perfect is als hoofdgerecht of als bijgerecht. Dit recept is eenvoudig te maken en klaar in slechts 20 minuten.

Ingrediënten:

– 4 scholfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 citroen, in partjes
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de scholfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de scholfilets met de knoflook, citroen, oregano, tijm, paprikapoeder, zout en peper.

4. Bak de scholfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

5. Serveer de scholfilet met een salade of groenten naar keuze.

Scholfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven