Inventum magnetrons


Magnetrons zijn onmisbaar in de keuken, vooral als het gaat om het snel en gemakkelijk bereiden van maaltijden. Maar met zoveel verschillende merken en modellen op de markt kan het moeilijk zijn om er een te kiezen die past bij jouw behoeften en budget. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over de Inventum magnetrons. Van de verschillende functies tot de prijzen en de beste modellen voor specifieke doeleinden, je vindt het allemaal hieronder.

De voordelen van een Inventum magnetron

Laten we beginnen met de voordelen van een Inventum magnetron. Inventum is één van de meest populaire en betrouwbare merken op het gebied van magnetrons. Er zijn verschillende redenen waarom Inventum magnetrons de voorkeur hebben bij consumenten:

Snelle kooktijden

Inventum magnetrons hebben een uitstekende vermogen om maaltijden snel te bereiden, vergeleken met andere merken. De meeste modellen hebben een vermogen van 700 tot 800 watt, wat ervoor zorgt dat het eten sneller gaar wordt.

Eenvoudig schoon te maken

Een ander voordeel van een Inventum magnetron is dat het eenvoudig schoon te maken is. De meeste modellen hebben een eenvoudig te reinigen interieur met verwijderbare draaiplateau en kunnen gemakkelijk met een vochtige doek worden afgeveegd.

Compact formaat

Inventum magnetrons zijn ook verkrijgbaar in een compact formaat, ideaal voor kleinere keukens waar de ruimte beperkt is.

Functies van Inventum magnetrons

Inventum magnetrons bieden verschillende functies, afhankelijk van het model dat je kiest:

Grill

Sommige Inventum magnetrons hebben een geïntegreerde grillfunctie waarmee je jouw eten mooi kunt bruinen of crispy kunt maken.

Oven stand

Sommige modellen bieden de optie om te koken in de oven stand in plaats van alleen in de magnetron. Dit is handig voor het koken van grotere gerechten zoals taarten en ovenschotels.

Automatische programma’s

Inventum magnetrons zijn voorzien van automatische kookprogramma’s die het kookproces gemakkelijker maken. Dit betekent dat de magnetron automatisch de kooktijd en het vermogen kan kiezen op basis van het type voedsel dat wordt bereid.

Beste Inventum magnetrons op de markt

Als je op zoek bent naar een Inventum magnetron, zijn er verschillende modellen beschikbaar op de markt met verschillende functies en prijzen.

Inventum VFG5020GRVS

Dit model heeft een inhoud van 20 liter, 5 vermogensniveaus, een geïntegreerde grill en ovenstand en 10 automatische programma’s.

Inventum MN256C

Dit is een compacte magnetron met een inhoud van 25 liter, 8 vermogensniveaus, een ovenstand en een ontdooifunctie.

Inventum MN207S

Dit model heeft een inhoud van 20 liter, 5 vermogensniveaus, een ontdooifunctie en 8 automatische programma’s. Het heeft ook een touchscreen bediening.

Prijzen van Inventum magnetrons

De prijzen van Inventum magnetrons variëren afhankelijk van het model en de functies die het biedt. Over het algemeen zijn Inventum magnetrons betaalbaar en variëren in prijs van €60 tot €150.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en betaalbaar merk voor een magnetron, dan is Inventum een uitstekende keuze. Met verschillende modellen die verschillende functies bieden, is er een Inventum magnetron voor elke keuken en elk budget.

Veelgestelde vragen

1. Zijn Inventum magnetrons veilig in gebruik?
– Ja, Inventum magnetrons voldoen aan de EU-veiligheidsnormen.
2. Kan ik in een Inventum magnetron metalen voorwerpen gebruiken?
– Nee, metalen voorwerpen mogen niet gebruikt worden in magnetrons van welk merk dan ook, inclusief Inventum.
3. Zijn Inventum magnetrons energiezuinig?
– Ja, de meeste Inventum magnetrons hebben een energie-efficiëntieklasse van A.
4. Moet ik een garantie nemen op mijn Inventum magnetron?
– Er wordt standaard één jaar fabrieksgarantie gegeven op Inventum magnetrons, maar je kunt ook kiezen voor een optionele verlengde garantie.
5. Hoe vaak moet ik mijn Inventum magnetron schoonmaken?
– Het wordt aanbevolen om je Inventum magnetron na elk gebruik schoon te maken. Dit voorkomt vastgekoekte voedselresten en nare geurtjes.

Inventum magnetrons
Schuiven naar boven