Inventum frituurpannen


Of je nu een groot gezin hebt of gewoon dol bent op gefrituurd lekkers, een frituurpan is onmisbaar in de keuken. En als het gaat om frituurpannen, staat het Nederlandse merk Inventum absoluut aan de top. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Inventum frituurpannen.

Waarom een Inventum frituurpan?

Inventum is een Nederlands merk dat al meer dan 100 jaar bestaat. Sin de jaren 30 produceert Inventum al frituurpannen en inmiddels behoren deze tot de populairste frituurpannen in Nederland. Tegenwoordig is Inventum vooral bekend vanwege de energiezuinige en innovatieve frituurpannen met handige functies en accessoires.

Soorten Inventum frituurpannen

Er zijn verschillende soorten Inventum frituurpannen verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld:

1. Enkele frituurpannen

Dit zijn de standaard frituurpannen die de meeste mensen zullen kennen. De enkele frituurpan is geschikt voor kleine tot middelgrote porties en is verkrijgbaar in verschillende maten.

2. Dubbele frituurpannen

Een dubbele frituurpan heeft twee afzonderlijke bakken, waardoor je verschillende soorten snacks tegelijkertijd kunt bereiden. Handig als je bijvoorbeeld voor een groot gezelschap wilt frituren.

3. Airfryers en multicookers

Inventum biedt daarnaast ook airfryers en multicookers aan. Met deze apparaten kun je op een gezonde manier frituren zonder olie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een krokante friet met 80% minder vet?

Voordelen van Inventum frituurpannen

Inventum frituurpannen bieden verschillende voordelen, waaronder:

1. Energiezuinig

Inventum staat bekend om zijn energiezuinige apparatuur. De frituurpannen van Inventum zijn dan ook voorzien van een energielabel, waardoor je op de energiekosten kunt besparen.

2. Accessoires

Inventum biedt verschillende accessoires aan, zoals een frituurmand en een uitneembare binnenpan. Hierdoor kun je de frituurpan gemakkelijker schoonmaken en kun je meer snacks tegelijkertijd frituren.

3. Innovatief

Inventum is continu bezig met innoveren en biedt daarom verschillende technologieën aan, zoals een regelbare thermostaat en een koude zone. Dit zorgt voor een betere smaak en een gezondere frituurervaring.

Nadelen van Inventum frituurpannen

Hoewel de frituurpannen van Inventum veel voordelen bieden, zijn er natuurlijk ook enkele nadelen. Zo zijn de frituurpannen van Inventum gemiddeld duurder dan de standaard frituurpannen en hebben ze soms minder inhoud dan andere merken.

Onderhoud van je Inventum frituurpan

Om zo lang mogelijk van je Inventum frituurpan te kunnen genieten, is het belangrijk dat je hem goed onderhoudt. Dit betekent dat je de frituurpan regelmatig moet schoonmaken en het olie of vet moet vervangen. Ook is het belangrijk om de binnenpan af en toe te vervangen als deze beschadigd is.

Conclusie

Een Inventum frituurpan is een goede keuze als je op zoek bent naar een energiezuinige, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige frituurpan. Het merk biedt verschillende soorten frituurpannen aan, waardoor er voor iedereen wel een geschikt model te vinden is.

Veelgestelde vragen

1. Zijn Inventum frituurpannen duurder dan andere frituurpannen?
2. Hoe maak ik mijn Inventum frituurpan schoon?
3. Kan ik ook gezond frituren met mijn Inventum frituurpan?
4. Waar kan ik een nieuwe binnenpan kopen voor mijn Inventum frituurpan?
5. Hoe lang gaat een Inventum frituurpan gemiddeld mee?

1. Zijn Inventum frituurpannen duurder dan andere frituurpannen?

Ja, de frituurpannen van Inventum zijn over het algemeen duurder dan standaard frituurpannen. Dit komt echter ook omdat Inventum frituurpannen van hoge kwaliteit zijn en veel voordelen bieden.

2. Hoe maak ik mijn Inventum frituurpan schoon?

Je kunt je Inventum frituurpan gemakkelijk schoonmaken door deze af te nemen met een vochtige doek en afwasmiddel. Daarnaast kun je de binnenpan uit de frituurpan halen en deze afwassen in de vaatwasser.

3. Kan ik ook gezond frituren met mijn Inventum frituurpan?

Ja, als je kiest voor een Inventum airfryer of multicooker, kun je gezond frituren zonder olie. Hierdoor kun je genieten van krokante snacks met minder vet.

4. Waar kan ik een nieuwe binnenpan kopen voor mijn Inventum frituurpan?

Wanneer de binnenpan van je Inventum frituurpan beschadigd is, kun je bijvoorbeeld terecht bij de Inventum webshop of bij een van de vele verkooppunten.

5. Hoe lang gaat een Inventum frituurpan gemiddeld mee?

Een Inventum frituurpan gaat gemiddeld zo’n 5 tot 8 jaar mee, afhankelijk van hoe goed je hem onderhoudt. Het vervangen van de binnenpan kan de levensduur verlengen.

Inventum frituurpannen
Schuiven naar boven