Harman kardon draadloze speakers


Als het gaat om audiokwaliteit, is Harman Kardon een van de meest vertrouwde merken op de markt. Het merk is synoniem geworden voor uitstekende geluidskwaliteit en heeft een breed scala aan producten op de markt gebracht, waaronder draadloze speakers. Als je op zoek bent naar een draadloze speaker van hoge kwaliteit, kan Harman Kardon wellicht de juiste keuze zijn. In dit artikel zullen we de top draadloze speakers van Harman Kardon bespreken en hun belangrijkste kenmerken bekijken.

Harman Kardon Aura Studio 3

De Harman Kardon Aura Studio 3 is een draadloze speaker die een betoverende vormgeving combineert met prachtig geluid. Het apparaat is voorzien van 360-graden geluid, zodat je overal in de ruimte van het geluid kunt genieten. De Aura Studio 3 wordt geleverd met een LED-lampje, dat kan worden aangepast om bij je stemming of interieur te passen.

Harman Kardon Onyx Studio 6

De Onyx Studio 6 is een van de populairste draadloze speakers van Harman Kardon. Het heeft een strakke, moderne uitstraling en biedt geweldige geluidskwaliteit. De speaker heeft een draadloos bereik van ongeveer 30 meter en kan tot wel 8 uur lang onafgebroken muziek afspelen.

Harman Kardon Citation 300

De Citation 300 is een premium draadloze speaker van Harman Kardon, die is ontworpen voor high-end muziekliefhebbers. Het apparaat heeft een stijlvolle uitstraling en biedt uitzonderlijke geluidskwaliteit. De speaker beschikt over een Google Assistent en kan worden bediend met spraakopdrachten.

Harman Kardon Citation Tower

De Citation Tower is de perfecte oplossing voor degenen die op zoek zijn naar iets groots en krachtigs. Het apparaat beschikt over twee geïntegreerde woofers en een subwoofer, zodat je kunt genieten van driedimensionaal geluid met diepe bas. De speaker is voorzien van de Google Assistent en ondersteunt HD-audio streaming.

Harman Kardon Portable Speaker

Als je op zoek bent naar een draagbare Harman Kardon speaker, is de Portable Speaker wellicht iets voor jou. Het apparaat is klein van formaat en heeft een gewicht van slechts 500 gram. Toch biedt het krachtige geluidskwaliteit en kan het tot wel 8 uur lang onafgebroken muziek afspelen.

Harman Kardon Citation Surround

De Citation Surround is een set van draadloze speakers die speciaal zijn ontworpen voor home entertainment. De set bestaat uit draadloze surround-luidsprekers die discrete plaatsing mogelijk maken. De Citation Surround wordt geleverd met de Google Assistent en ondersteunt HD-audio streaming.

Harman Kardon Citation MultiBeam 700

De MultiBeam 700 is een soundbar van Harman Kardon die is ontworpen voor een geweldige home cinema-ervaring. Het apparaat produceert een breed, van links naar rechts reikend geluidsveld, alsof je omringd bent door meerdere speakers. De MultiBeam 700 heeft een slank ontwerp en kan worden bediend met spraakopdrachten.

Harman Kardon Citation Oasis

De Citation Oasis is een unieke draadloze speaker van Harman Kardon en wekt de indruk van een klokradio. Het apparaat heeft verschillende functies, zoals een draadloze oplader, een USB-poort en een wekker. De Oasis biedt ook geweldige geluidskwaliteit en kan worden bediend met spraakopdrachten.

Harman Kardon Citation ONE MKII

De Citation ONE MKII is een compacte maar krachtige speaker van Harman Kardon. Het apparaat biedt geweldige geluidskwaliteit en beschikt over de Google Assistent. Bovendien is de Citation ONE MKII bestand tegen water en stof, waardoor het ideaal is voor buiten.

Harman/Kardon Allure Portable

De Allure Portable is de ideale speaker voor degenen die veel onderweg zijn. Het apparaat is niet alleen draagbaar, maar beschikt ook over de Amazon Alexa-assistent. Bovendien biedt de Allure Portable geweldige geluidskwaliteit en ondersteunt het spraakopdrachten.

Harman/Kardon Allure Voice

De Allure Voice is vergelijkbaar met de Allure Portable, maar is bedoeld om binnenshuis te worden gebruikt. Het apparaat beschikt over de Amazon Alexa-assistent en biedt geweldige geluidskwaliteit. De Allure Voice is ook voorzien van een programmeerbare LED-strip.

Harman/Kardon Invoke

De Invoke is een slimme speaker van Harman Kardon die is ontworpen met de hulp van Microsoft. Het apparaat werkt op Cortana, de virtuele assistent van Microsoft, en beschikt over de mogelijkheid om Skype-gesprekken te voeren. De Invoke biedt ook geweldige geluidskwaliteit.

Harman/Kardon Onyx Mini

De Onyx Mini is een kleine, compacte draadloze speaker van Harman Kardon. Het apparaat biedt geweldige geluidskwaliteit en kan worden bediend met spraakopdrachten. De Onyx Mini heeft een batterijduur van 10 uur en beschikt over een geïntegreerde microfoon om handsfree te bellen.

Harman/Kardon Omni+

Als je op zoek bent naar een speaker die in elke kamer van je huis kan worden gebruikt, dan is de Omni+ van Harman Kardon wellicht iets voor jou. Deze speaker kan worden bediend via de Harman Kardon-app en biedt geweldige geluidskwaliteit. De Omni+ is ook compatibel met Google Cast en Spotify Connect.

Harman Kardon Esquire Mini 2

Tot slot is er de Esquire Mini 2, een stijlvolle en compacte draadloze speaker van Harman Kardon. Het apparaat heeft een strak ontwerp en biedt geweldige geluidskwaliteit. De Esquire Mini 2 heeft een gewicht van slechts 238 gram en wordt geleverd met een headset om handsfree te bellen.

Harman Kardon is een van de beste merken op de markt als het gaat om audiokwaliteit. Als je op zoek bent naar een draadloze speaker van hoge kwaliteit, dan is Harman Kardon de juiste keuze. De hierboven beschreven draadloze speakers zijn slechts enkele van de vele producten die Harman Kardon heeft uitgebracht. Elk apparaat heeft zijn eigen kenmerken en is ontworpen voor verschillende toepassingen.

1. Welk apparaat van Harman Kardon biedt de beste geluidskwaliteit?
2. Zijn Harman Kardon speakers compatibel met Google Home?
3. Kan ik mijn telefoon opladen met de Harman Kardon Citation Oasis?
4. Is de Harman/Kardon Invoke compatibel met mijn laptop?
5. Hoe lang gaat de batterij van de Harman Kardon Onyx Studio 6 mee?

Antwoorden op de veelgestelde vragen

1. Elk apparaat van Harman Kardon biedt uitstekende geluidskwaliteit, maar de Citation Tower biedt ongetwijfeld de beste geluidskwaliteit.
2. Ja, de meeste Harman Kardon speakers zijn compatibel met Google Home.
3. Ja, de Harman Kardon Citation Oasis beschikt over een draadloze oplader zodat je je telefoon kunt opladen terwijl je naar muziek luistert.
4. Ja, de Harman/Kardon Invoke is compatibel met laptops die op Windows 10 draaien en beschikken over Cortana.
5. De batterij van de Harman Kardon Onyx Studio 6 gaat tot wel 8 uur mee bij onafgebroken muziek afspelen.

Harman kardon draadloze speakers
Schuiven naar boven