Zalmsnippers

Zalmsnippers zijn een heerlijke, gezonde snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn lekker knapperig en hebben een heerlijke, zilte smaak. In dit recept leer je hoe je zalmsnippers kunt maken met slechts een paar ingrediënten. Je kunt de zalmsnippers als snack eten of als bijgerecht bij een maaltijd. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 200 gram zalmfilet
– 1 ei
– 2 eetlepels bloem
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– Olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de zalmfilet in kleine stukjes.

3. Klop het ei in een kom en voeg de bloem, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar.

4. Voeg de stukjes zalm toe aan het eimengsel en meng alles goed door elkaar.

5. Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en bak de zalmsnippers aan beide kanten goudbruin.

6. Leg de zalmsnippers op een bakplaat met bakpapier en zet de bakplaat in de oven. Bak de zalmsnippers in ongeveer 10 minuten gaar.

7. Haal de zalmsnippers uit de oven en laat ze afkoelen.

8. Serveer de zalmsnippers met wat citroensap en wat verse kruiden. Geniet ervan!

Zalmsnippers

Geef een reactie

Schuiven naar boven