Zalmbuikjes

Zalmbuikjes zijn een heerlijke manier om vis te bereiden. Ze zijn mals, smaakvol en eenvoudig te bereiden. In dit recept worden de zalmbuikjes gebakken in een heerlijke combinatie van knoflook, citroen en kruiden. Het resultaat is een heerlijke maaltijd die perfect is voor een weekavond.

Ingrediënten:

– 4 zalmbuikjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zalmbuikjes op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, citroensap, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de zalmbuikjes met het knoflookmengsel.

5. Bak de zalmbuikjes in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de zalmbuikjes met een salade of groenten.

Zalmbuikjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven