Zalm uit blik

Zalm uit blik is een heerlijke en gezonde manier om vis te eten. Het is gemakkelijk te bereiden en heeft een heerlijke smaak. In dit recept maken we zalm uit blik met een lekkere knapperige korst.

Ingrediënten:

– 1 blik zalm
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/4 kopje paneermeel

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Giet de zalm uit de blik in een kom en voeg de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Voeg het paneermeel toe en meng alles goed door elkaar.

4. Leg de zalm op een met bakpapier beklede bakplaat.

5. Bak de zalm in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de korst goudbruin en knapperig is.

6. Serveer de zalm met een salade of groenten. Geniet ervan!

Zalm uit blik

Geef een reactie

Schuiven naar boven