Warm vlees met champignons

In dit recept maak je een heerlijke warme maaltijd met vlees en champignons. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag.

Ingrediënten:

– 500 gram rundergehakt
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 250 gram champignons, in plakjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 1 eetlepel oregano
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze glazig zijn.

3. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is.

4. Voeg de champignons, tomatenpuree, oregano, paprikapoeder, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

5. Verdeel het vlees-champignonmengsel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak het gerecht in ongeveer 20 minuten gaar.

6. Serveer het gerecht met rijst of aardappelen.

Warm vlees met champignons

Geef een reactie

Schuiven naar boven