Voor spaghetti

Spaghetti is een heerlijk en eenvoudig gerecht om te maken. In dit recept gebruiken we een klassieke saus van tomaten, knoflook en basilicum. Deze saus is heerlijk met spaghetti en een goede bron van vezels en vitamine C. Om het gerecht af te maken, voegen we wat geraspte kaas toe. Dit recept is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten.

Ingrediënten:

– 500 gram spaghetti
– 2 blikken tomatenblokjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel gedroogde basilicum
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/4 kop geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut.

3. Voeg de tomatenblokjes, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken.

4. Giet de spaghetti af en voeg deze toe aan de saus. Roer goed om alles te combineren.

5. Verdeel de spaghetti over 4 borden en bestrooi met de geraspte kaas. Serveer direct.

Voor spaghetti

Geef een reactie

Schuiven naar boven