Voor kano’s

Kano’s zijn een heerlijk en gezond alternatief voor vlees. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en kunnen worden geserveerd als een hoofdgerecht of als een bijgerecht. In dit recept leer je hoe je kano’s kunt bereiden met een heerlijke saus.

Ingrediënten:

– 500 gram kano’s
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/2 kopje tomatenpuree
– 1/2 kopje water
– 1/4 kopje olijven, gehalveerd

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is.

3. Voeg de kruiden toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de tomatenpuree, het water en de olijven toe en breng aan de kook.

5. Voeg de kano’s toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

6. Verdeel de kano’s over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de kano’s in ongeveer 15 minuten gaar.

7. Serveer de kano’s met de saus en geniet ervan!

Voor kano’s

Geef een reactie

Schuiven naar boven